Wij zijn Houtmeester...

Wij zijn Houtmeester...

Vader en zoon

In de regio is de naam Houtmeester een begrip, de afgelopen 30 jaar zijn al heel wat klanten blij gemaakt met een nieuwe vloer. Jos Derks, letterlijk een houtmeester, is de oprichter van dit bedrijf.

Inmiddels runt Jos een andere onderneming, maar is de naam Houtmeester wel weer in de familie. Zoon Yoni heeft het vak geleerd en het bedrijf nieuw leven ingeblazen, hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader.


Door rechtstreekse inkoop en ons uitgebreide netwerk van contacten in de Europese parketbranche, kunnen wij u de mooiste kwaliteit vloeren voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. We hebben een eigen team met zeer ervaren parketleggers waar we al jaren mee samenwerken.

Trappen en tafels

Traprenovaties kunnen we uitvoeren met overzet treden in massief eiken of met eiken multi-plank overzet treden. Maar desgewenst ook in pvc. Uiteraard allemaal matchend bij uw vloer.

Massieve eiken tafels en Boomstam tafels zijn in bijna elke gewenste afmeting en kleur leverbaar, ook met gebrande afwerking. Een tafel in dezelfde kleur als uw vloer is in veel gevallen ook mogelijk.

Renovatie en herstel...

Ook voor bestaande parketvloeren kunt u bij ons terecht. Opschuren beitsen, oliƫn en lakken van vloeren is ons dagelijks werk, we staan garant voor een perfecte renovatie van uw vloer. Ook projectmatig.


Heeft uw vloer schade opgelopen? Dan verzorgen wij professionele schaderapporten voor uw verzekering en voeren het herstel daarna perfect voor u uit.

Wilt u komen
wanneer het u schikt?

Krijg een goede indruk van de kwaliteit van ons assortiment. Bekijk de kleuren en afwerkingen live. Een afspraak is snel gemaakt. Ook voor de avonduren.

Passage de Pit 3, 5981 CS Panningen | Tel. +31 (0)6 55 30 85 59 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle op onze offertes vermelde prijzen zijn per strekkende meter of per vierkante meter in euro's, inclusief 21% btw.
Tenzij specifiek anders vermeld.